TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Sunday, May 30, 2010

Setelah hampir 12 tahun ..

Setelah hampir 12 tahun kami meninggalkan zaman persekolahan.. zaman remaja .. akhirnya, semalam .. 29hb May 2010 .. kami bertemu kembali .. masing-masing telah berubah .. masing2 dah berkeluarga .. masing2 dah punya pelbagai cerita .. gembiranya aku rase kalo dapat kumpul kan lebih ramai kengkawan lama .. tentu suasana akan menjadi lebih ceria .. ni baru kumpulkan beberapa kepala .. pun dah gelak tak ingat dunia .. kalo2 lagi ramai .. tak ingat nak balik dah agaknya .. hahaha ..

Semalam .. kami berlima iaitu Aishah Mat Desa( Tuan Rumah ) , Eyma Salleh , Faizal Rahim ( Astalavista Bj) + wife & baby , Sarina Rozalan (Qaseh Sarina) + her son ( Mohd Iqbal ) & aku ( Jue Amir ) + my beloved hubby , Mr. Amir .. telah berkumpul beramai2 .. setelah hampir 12 tahun tak jumpe .. bertempat di umah cik Pn. Aishah .. ekceli aku, Aishah , Sarina & Faizal mmg satu sekolah sejak dari sekolah rendah lg..dari darjah 1 kowt .. cuma eyma sorang je yg batch mase skolah menengah .. apepun we all still schoolmates .. suasana mmg agak happening .. masing2 berkongsi cerita dan pengalaman2 masing .. nasib baik la aku bawak my hubby .. kalo tak, mesti Che In ( panggilan manja utk En. Faizal Rahim ) dah beku pale otak nak melayan 4 org mak2 budak yg ade smlm .. hihihi .. termasuklah aku .. wakakaka ..

Terasa sekejap je mase berlalu .. rase macam baru jer lepak2 dgn dorang ..makan beramai2 dgn dijamu pelbagai menu oleh tuan rumah .. thanx Ecah( name manje Aishah ) for de delicious foods .. hihihi .. tp mase macam mencemburui kami semua .. Che In pun terpaksa balik awal coz of ke'bz'an beliau dgn keje .. tak sempat aku nak gomol Lil' Damien( baby Che In ) puas2 .. nak2 lagik aku tgh selsema .. takmo la nak jangkitkan virus aku ni pade si Damien yg sgt2 kiut tue .. tetibe tingat lak kat My Alif bile tgk Damien .. + Eyma pun takleh nak lepak lame jugak .. sbb dah promise nak bawak 2 org anak dara die ( Aleya & Maisara ) yg sedang menanti di rumah utk di bawa ke pasar malam .. so kami berada di umah Ecah dari jam 2 ptg hingga 6.30ptg aje leww .. yg tinggal hanyalah Ina ( name manje Sarina ) dgn buah hati pengarang jantungnya .. si Iqbal .. menemani Ecah yg sendirian di rumah kerana anaknye .. si Iman sedang berada di Kg ..

Hurm .. baru lepak2 ramai macam tue je .. pun dah happening giler .. tak taw le kalo lagik ramai cemana keadaannya .. kredit gak to my hubby coz sporting giler smlm .. leh join kepala kami2 nie yg sememangnye sengal sejak dari zaman sekolah lagik ..

Dari Kiri (Atas Sofa) : Aku , Eyma Salleh , Wife Che In+Baby , Che In
Duduk Bawah dari kiri : Mr. Amir , Ina , Ecah ..
( anak ina tiada dalam gambar kerana menjadi tukang tangkap gambor )

hopefully pasni leh arrange gath yg lagik happening .. & leh kumpul lagik ramai dari semalam .. pasni cadangnya .. kami semua akan berkumpul di umah che in pulak .. tarikh masih belum dikonpomkan lagik .. masih dalam perbincangan dgn ahli jawatankuasa yg terlibat .. huhuhu ..

No comments: