TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Tuesday, January 11, 2011

Demam..

lame kan aku tak apdet entry..
sejak rabu lepas rase2nya..
(ceh.. cam dah bertahun je bunyiknye)
ekceli aku bercuti rehat sejak khamis minggu lepas..
arini baru naik keje..
semuanya kerana anak kecilku ..
die demam sejak malam rabu yg lepas..
dan kini die masih lagik demam..
keadaan die skang agak stabil berbanding dgn diawal demam..
yg tinggal hanyalah batuk2 yg masih lagik berlarutan..
kesian anak aku.. :(
dah pegi klinik..
spital pun dah g..
doc kate si kecilku kene demam virus..
ade jangkitan kuman pade paru2 die..
doc juz bagi antibiotik utk setelkan masalah itu..
n till now.. si kecilku masih meneruskan pengambilan antibiotik itu..
dan aku sendiri.. pun dah berjangkit demam..
pakej dgn batuk2 n selsema..
nak cite panjang2 pun macam tak larat je pale ni nak berfikir..
siyes no idea..
nanti dah fully recover.. aku oter balik entry ni keyh...
^____^
** nak balik bagi demoks makan ubat.
now demoks tak g skool wat smentara wktu..
n berada dibawah jagaan Tok Ma die..
thanx a lotsssss to my mom
coz sudi datang jagakan demoks..
kalu tak ..mungkin smpi arini aku xleh g keje lagik..
nmpknya.. i have to made my mind lah..
kene decide btol2 dimana nk di letakkan demoks pasni..
bukan salahkan skool..sesekali tidak menunding jari pade sesapa
mungkin demoks yg tak tahan dengan kesejukan ekon di skool..
dats y die demam teruk kali nie..
apepun.. have to diskus btol2 dgn ayah demoks..
semuanya demi kebaikan demoks..
semoga segalanya berjalan dgn baik.. insyaAllah..

3 comments:

Ann said...

harap Jue & Alif cepat sembuh ya. Insya-Allah kalau kami dh balik ke sana kami singgah rumah ya. Kesian Alif.


So, tok ma jaga Aliff ke lepas ni?

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

nampak gayanya .. macam tu lah Ann... have no choice.. nampak nye die payah nak serasi di tempat lain..dgn tok Ma die jugak yg die nak.. :)

Dayu said...

mintak la nursery pindahkan baby room ke tmpat yag tak berapa sejuk
tp kalau dah centralize tak bleh nak buat pe lah...
takpe lah jue
acrik yg terbaik untuk aliff