TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Thursday, February 10, 2011

Al kisahnyer ~

Duk asyik melepak kat fesbuk..
smpi aku lupe kat belog ku seketika..
pagi td.. 1st terpikir dalam kepala otak..
mmg nak bukak belog dulu..
tp fesbuk memanggil2 utk dijenguk..mencikkkk!!
last2 aku charge enpon..letak bawah meja.. selamat!!
sempat lah aku godek2 gambar kt pc..
& buat header baru utk belog nie...
tu kat atas tue.. nampak tak??
header baru tue!!!!.. amacam..?? ok tak??
hurm... nak cite ape ekk arini..??
macam tak taw nak cite ape bile xde gambar mengiringi entry2ku..
tersangatlah poyo bunyiknye kan..no! i'm not poyo..
saje nak ngengade.. takkan tak bleyh....??
pagi tadi.. aku bangun agak lewat..
mebi sbb mlm td tido lewat kowt..
balik dari makan Sate di Kajang pun dah kul 11.00mlm..
mlm td ayah alif belanja aku makan sate..
nak perabih dwet angpow katenyer..
so aku masuk tido kul 11.30mlm.. lewat tu bagi aku...
slalu kul 10 lebih dah Zzzzz~ *lewat sket je kowt
pagi tadi aku terjaga kul 7.00pg..lewat tueeee..
slalu aku bangun kul 6.30pg..
nk perangat porridge Alif lagik..
prepare bag die nak bawak ke skool lagik .. nk buat susu..
mandi n siap2 nak g keje..
nak mandikan si demoks lagik..
tot tet tot tet.. kul 7.45 setel sume..
sgt pantas bukan...??
tp itu pun dgn bantuan ayah Alif.
pg td ayah yg siap2kan Alif..
sbb tue siap sepantas kilat..:)
tengs ayah.. ibu sayang ayah banyak2..
smpi kat opis lagik 5 minit kul 8..
alhamdulillah.. selamat punch kad aku tak merah..
bulan nie dah 3 kali red kaler okeyh..
semua gara-gara daku yg terhegeh2 nak kuar umah..
then baru antar alif masuk skool..
alif lak bantai nanges mase nk kene tinggal tue..
anak bujang aku mmg sgt manje lah lately ni..
susah betol ati aku.. tak leh nak berenggang lansung.
kalo kat umah siap bergayut kat kaki nie xmo ditinggalkan..
tp nak tak nak.. sentap tak sentap.. sedih tak sedih..
terpaksa jugaklah aku tinggalkan..
ari2 pun macam tu lah peel die..so malas dh nak melayan..
isk..panjang lak aku menceceh kat sini.
k lah ols.. nak sambung bukak fesbuk ..opsss!
nak sambung wat keje LAH ekceli..
tatatititutu~
^___^
**takde2 gambor pun ..
panjang gak entry aku ni kan..
haih.. bukan bleyh bagi can merapu..
sangat cekap.. :)

10 comments:

NURUL said...

sate kajang sedap

nanonano said...

aaaaaaaa jelesnyehh tgk header tuhhh..
nk jugakk.
tp mika tu payah la nk snap muke dia..
slalu je xmo pdg..ishkk
ehh kate nk buat kije?? ade je kat kekaseh gelap. gaahhahahahha

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

Nurul::
nurul lah nie.. duk sebut2 sate..teringin lah plak.. tue yg smlm request nk makan sate..ngee~ sedap...

Na::
ade satu gambor yang aku tangkap gambor mika tue.. comey die sengih.. mu amik lah weyh..
aku meme gini sokmo..kate nak wat kije.. last2 fesbuk memanggil2 masuk sane gop..adehhhh..

sharEna said...

lawo la header baru tu. pandai mehh buat? meh ajo kite sket..hehehh

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

nak ajor ,bleyh.. tp kene datang sini lerr.. nak tuto scara online.. tu yg haku tak pandai..hahaha~..
lawo ekkk.. temkiuuuuuu~~~

Nadya said...

jue..bg mandi alif ke pagi2?aydan xmandi bg diorang mandikan je..huhu

Ann said...

hmpppp...hmppp...



tempah header 1 boley?



;p

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

Nadya::

jue mmg tiap2 pagi mandikan alif..
aritu ade seminggu try tak mandikan sblm antar ke skool.. tp ntah kul bape dorang mandikan ntah.. smpi merah2 montot alif tue.. takut dorang lambat2 jer mandikan tue yg jue siap2 mandikan kat umah. :)



Ann::

nak ekk.. ?? bleyh2.. nanti dah siap header ann,,jue publish kat *sane ke.. ;)

antalya said...

wahh terer la..nk tempah jugak header sbijik hihihi

Nadya said...

nak jugak header!hihi