TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Friday, February 11, 2011

Friday Lunch Detim

Lunch td.. aku telah ke The Mines..
Having lunch detim dgn Ms Farhana Nadia
dari smlm dah aku booking die utk lucnh dgn aku..
almaklumlah.. ari jumaat kan rehat panjang..
kalo sorang2 mau mati kutu aku dibuatnyer..
ekceli Fanadya nie opismate aku.. dulu kami penah seUNIT..
now kami dah berpecah..pindah unit lain-lain..
die nie pun blogger gak..same cam aku.. :)
kire td aku tak dapat join blogger lunch date kat Alamanda..
sebab aku date dgn blogger nie lah arini ..
blogger yg ari2 aku jumpe kat opis.. ;p
kate dah bjanji..kan??
maka sgt lah tidak baik kalo aku memungkiri janji..
ni lah Ms. Fanadya
menu yg kami makan td..
kami makan berdua jer taw..
pelistttttt jgn ternganga or terkasima ok..
mmg kami 2 orang yg adap semua nie..
betul... tak tipu punyerr...
but ekceli tak abes pun..
siap tapaw bawak balik..hehehe..
selera jer besar..
tapi perut tak bape nk besar utk sumbat sume nie..
* ye ke perut tak besar?? ;p~
** oh ya!.. lupe nak cakap..
td mase jalan2 terserempak dgn sorang blogger
ngetop,hot n gorjes nie..
tak lain tak bukan Ms. Gyena Chobits
ekceli mek nie jiran satu block dgn aku..
duk kat tingkat 7 atas umah aku & Ann..
die pun rajinduk buang mase
rehat ari jumaat nie kat The Mines,
masuk nie dah 2 kali kite terserempak kan..
kalo skali lagik i terserempak dgn u..
u kene blanja i makan ok!!
tak dapat pizza cam kat atas nie..
Kenny Rogers pun jadik...
ahaks~

3 comments:

Gyena Chobitz Armani said...

wah...tak sangka ada nota kaki nama ai yg gojes tu..ahaks!! perasan kejap..

tak pe, next time jmp kita dating plak..no hal nak banje2 tu..

nanonano said...

nangesssssssssssssssssss tgk makanan tu semua.. tskk tskk...

nadia- said...

pasnih makan mende laen lak kak....kenny rogers...keny rogers.....!nom...nom...