TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Thursday, March 25, 2010

Serba Salah ..

Nak ditelan .. mati mak ..
Nak diluah .. mati bapak ..
yg mane satu yg aku nak dengar nie ..
yg sorang rajin duk pot pet pot pet merungut itu ini ..
yg sorang lagik plak jenis wat pekak tinge ..
aku yg ditengah2 nie rase cam bola je ditendang ke sana kemari ..
2-2 pun penting .. 2-2 pun manusia2 yg aku sayang
tp kenapa la dorang wat aku camni ..??
dalam keadaan aku yg tgh camni plak tue ..
ape lagik yg tak kene .. aku pun tak paham ..
stress aku dibuatnye .. seb bek la dah selamat bersalin ..
ingat lepas bersalin nie tenang la sket jiwa aku ..
tp tak jugak .. pun asyik stress aje manjang ..
aku diam pun salah .. aku bukak mulut pun salah ..
abes ..?? yg mane satu patut aku buat ..??
aku dah bosan la kalo asik camni ..
rase cam nak idup sorang2 lagik bagus la rasenya
oopsss .. bukan sorang2 .. tp dgn Alif .. :)
( wahai Alif, cepat la membesar .. temankan ibu .. jadik kawan paling terbaik utk ibu ..
& jadik pengubat hati ibu disaat duka lara .. )

3 comments:

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

MaMa_AdHa said...

kenapa ni kak jue??? dlm pantang jgn mikir sgt... tak baik untuk kesihatan...

smms said...

pntang jgn to strees tau .. cool n relax ja ..