TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Thursday, October 21, 2010

Izin Ku Pergi....

Haihhhh!!.. sok dah last day aku di unit latihan nie..
minggu depan seminggu aku takde di pejabat..
melangsaikan tanggungjawab terakhirku bersama unit nie..
jadik urusetia kursus di Kampar, Perak..
pas dah abes kursus.. maka dgn rasminya aku menjadi warga unit SIPAR..
meninggalkan kawan2 ku tersayang..
yg selama nie sentiasa ada bersama tika susah dan senang..
yg selama ini sudi berkongsi rasa dan berkongsi cerita..
yg selama ini.. makan dan minum bersama-sama..
mungkinkah semua2 yg diatas tue dapat aku ulangi lagi bersama-sama mereka??
masih adekah masa utk aku naik ke tingkat atas nie
utk menjenguk2 mereka lagik..
rindu tak dorang kat aku bile aku dah kat bawah nanti..??
agak2 korang..??
sedih tawuuuuuu!!..
nampak jer macam aku happy nak meninggalkan unit nie..
nampak jer macam aku suka..
tp sbnrnya aku terpaksa rela.. tawuuuuu x??
bukannya aku tak ske dgn unit baru..
bukannya aku tak ngam dgn org2 di unit baru tue nanti..
mereka pun kawan2 aku jugak..
tp...
beselah kan.. dah bertahun2 duk di unit nie..
dah byk kenangan pahit manis di kongsi bersama..
mana mungkin utk aku senang2 nak merelakan diri utk berpisah dgn mereka..
lainlah kalo aku ni manusia yg takde jiwa dan perasaan..
tp tu bukan aku...
aku sayang kawan2 aku..
aku syg semua yg ade dalam unit aku..
(wlupun ade sorang due yg aku nyampah)
tp .. susah nak kate lah ekceli...
wat2 paham je lah ekkkk...
dulu pun mase aku terpaksa meninggalkan unit UKBP naik ke Unit latihan nie..
cedey jugak..tp skang lagik cedey ekceli..
tp slow2 aku adapt ..
seb bek la aku jenis yg adaptable.. :)
aku harap bile dah ada di tempat baru nanti..
aku still leyh keep in touch dgn dorang..
(korang slalu2 lah panggil akak g kursus yer.. mesti dapat jumpe.. )
** to CT, Fana & Ain.. keje rajin2 n leklok k.. dgr cakap pakcik2 n makcik korang tue.. nak tak nak .. terpaksa relakanlah diri korang tue yer.. akak dah xde kat sane utk same2 mengumpat , mengutuk dan mengata cam dulu2.. hehehe.. kalo de pape jgn lupe roger2 akak yer.. oke.. sayang korang lahhh!!

2 comments:

akiss ferrero. said...

welkam tu SIPAR. heheheh. tp sy terpaksa blah juga. xpe xpe. jgn sidih2. yg penting, anggap kirje itu satu ibadah :)

Nadya said...

sipar?kpdn ke?