TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Monday, November 22, 2010

Kids & Baby Photo Contest

Sebelum aku berucap lebih panjang lebar.. aku nak ucapkan thanx sgt3 kepada cik adik nfahk ( x taw name sebenor ) thanx sbb sudi tag aku utk join contest nie.. contest ni anjuran: nur safiyyah osman jenguk disini: (link)
telah ditag oleh: nfahk
tarikh tutup: 30 November 2010
(mungkin akan ditutup bila-bila masa) hadiah: earring dari lazo diamond jewelery.white gold.
hurm.. Alif nie sbnrnya ade sgt byk gambar..
(sbb mak die mmg gile snap2 gambo)
aku sdiri pun tak taw nak pertaruhkan yg mane satu..
so nak wat ala-ala nfahk wat gak lah
aku bagi gambo intro dulu ekkk.. ;)
tara...!!

ha.. gambor kat atas nie antara koleksi Alif yg ade..

byk lagik sbnrnya.

tp inilah yg de latest.

tp gambar yg aku rase-rase nak pertaruhkan utk contest nie

adalah gambar nie..

yang nie bleyh...??

bleyhkan je lah yer..
ok nak memperkenalkan anak teruna aku kat atas nie sket..
nama penuh die.. Alif Rayyan Rafiqi Bin Amir Hamzah
tp aku n seluruh keluarga panggil die Alif a.k.a Dak Demok jer..
kenapa panggil Dak Demok ??
Sebab die nie debab..
baru 8 bulan tp berat dah 10kg++..
Umur die 15/11 aritu baru 8 Bulan
hobi die.. jalan-jalan & makan (same hobi ngan ibu die)
jgn sentap k tgk pic2 Alif..
die tak ensem tp manis tue ade..
hehehe~..
so now aku nak tag
Mama Qistina
Ibu Haikal
Mama Dani
Mama Eisya
Mama Ryan
utk join contest nie..
sape2 yg nak join leyh klik kat link yg aku bagi kat bwh nie yer..

sweet.like.kisses

4 comments:

Dayu said...

mcm seronok contest ni
mana tau kan ada rezeki

gud luck ye alif
aunty tgk gmbr ni mcm ada peluang je ni..

Ayuraza said...

hadiah tu yang seronok nyer ...untuk mak eh..hehe
ok2..

wardah said...

tq jue add ibu haikal. insya'Allah kita masuk. hehe

nfahk said...

alololo comey nye die.. nak geget..!! :)