TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Wednesday, March 9, 2011

Burger @ Beger Malaysia

Dah 2 hari aku duk tapaw menda nie kat kiosk..
nampaknya ia akan jadik makanan rutin ku selepas ini..
ekceli kuih nie mmg my febret..
sedap sgt2... nak2 kalo sambal bilis tue buh penuh2 dalam tue..
dengan hirisan timun lagi.. mabelessss..
entry ni aku wat khas utk Hannah ..
die dah mula curious dgn ape yg aku duk makan sejak semalam nie..
now .. mempersembahkan..
taraaaaaaaaaaaaa...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ini lah kuih beger Malaysia yg aku duk makan tue..
.
.
.
harga kat kiosk jual RM0.50 seketul.. sbb besar
kalo kat ipoh.. leyh dapat 3 seringgit..pun besar2 jugak..
kalo kecik2.. 4 singgit pun dah leyh dapat kowt..
dulu la.. harga zaman2 aku duk ipoh dulu..
now.. aku tak pasti dah bape harga die seketul..
** i luv beger mesia ..
sangat delicious..
dap sgt2.. :)

9 comments:

Hannah Johary said...

Wahhhh tengok gambar pun dah boleh telan liur!

Gulp.

mamaelly said...

i loike too..

Ann said...

oh ini ke yg disebut2 sbg beger malaysia?. daku panggil pau sambal. hehehe.

Nadya said...

hehe jumpe di kiosk!

mamamarissa said...

my fav kuih nie...aiyaaaaaa :D

sharEna said...

waa...aku pon suke beger msia nih..

tp susah nk jumpe yg sedap intinya. sllu tu letak mcm nak taknak je. bilis pon kdg2 x rase..huhhh

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

Julia ::
kite nie name dah lah 2-2 pun Jue.. ske pun kuih yg same.. serasi sgtttt.. best2.. jue pun peminat kuih nie .. nnt kalo ade potluck jue bawak uih nie la plak.. okeh.. :)

Ena ::
nak inti banyak meyh datang kat kiosk opisku.. sedappppppp~

Nadya ::
tu lah tue.. terserempak kat lift.. last2 g kiosk same2.. pastu same2 dapat tgk insiden donut bterabur kat lantai.. seb bek jue sempat amik beger malaysia nie.. kalo tak .. kempunan dah ..hahaha

Elly :: pun suke kuih nie ekk..?? sedap kan.. :)

Ann ::
Pau Sambal....?? name tu x cukup glemer lah Ann.. pasni sile panggil Beger Malaysia ok.. :)


Hannah::
sgtttt sedapppppppp!

yaya+frdz+auf said...

sedapnyaaa.... nyum2

cubaan said...

ana pun suka tapi kene yang takde timun. sebab ana tak suke timun.:)