TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Monday, March 21, 2011

Weekend Photoshoot #3 :: Giant Playground Cyberjaya

semalam...lepas boring melilau di Hot Balloon Fest. di Putrajaya
Kami telah melajakkan diri ke Tasik Cyberjaya..
tempat yg AnaLyana kate ade playground gergasi,..
saje2 lah nak mencuci mate + bwk Alif men2..sekaligus tangkap2 gambor..
so kat sini pun kirenya ade sesi photoshoot lorh..
xde gambo org lain.. gambo kami anak beranak sajork...
so sile lah layan yer... :)
arini mmg byk entry photoshoot jer..
malas nak mengarang entry panjang2..
biar peektures jer menceritakan segalanya..
:)
** kepada yg terlepas Photoshoot #1 :: ALIF dan #2 :: ZETTY
leyh la kelik je kat link yg aku bagi nie.. oke.. :)

5 comments:

mamamarissa said...

bestnya...alif comel :)

Ayuraza said...

cantekkk pic...ader improvement..^^

evyn4ever said...

joms..ni dekat2 streetmall kan...

cubaan said...

cantik dan besar kan.. nanti dani dah balik sini, kita bawak anak2 kita g sana k..:)

Dayu said...

ok
setuju sgt kalau buat mini gath di sini!! vote
tp 15/5 lah jue
14 ada birthday kakal anal Fie, si wardah tu..

jue..masa pukul bape jue??
pagi kah??
huhuhu..pagi ahad mmg aku jadik org paling lewat ni. biasalah suami i.. liat bgn pagi