TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Wednesday, April 13, 2011

Anonymous a.k.a Mak Anon

Anonymous .. mesti blog kawan2 yg lain pun penah didatangi dgn makhluk bernama anonymous ni kan.. atau name glemernya Anon.. dan aku sendiri pun tak terkecuali.. tp skang belog aku dah jarang didatangi mereka2 itu smenjak aku kontrol comment box aku.. kalo dulu.. sesapa saja leyh komen so mmg ramai Anon yg rajin bertenggek kat blog aku nie.. skarang tidak lagi..
.
.
.
ade sesetengah Anon ni oke sbnrnya.. rajin komen yg baik2 je.. tp selalunya la kalo yg gune anon nie jenis manusia yg tak berani nak tonjolkan diri.. pengecut xde telo..*kalo pompuan ofkos la xde telo kan.. bak kate perumpamaan "baling batu sembunyi tangan".. selalunya anon-anon nie ske komen sesuke ati mereka smpi kadang2 tu tak pikirkan perasaan org yg di komen/tuanpunya belog.. *mentang2lah gune name anon.. kami takleh kesan sape entiti tersebut*.. bukanlah tuan2 punya belog nie jenis yg emo2 .. jenis yg ske sentap2 ke hape.. tp sape2 pun akan sentap kalo didatangi oleh org yg tak dikenali pastu duk komen sesedap rasa cam tak bersalah aje dgn ape yg dikomen tue.. dorang tu lupediri sbnrnya yg dorang tue seperti-datang-umah-org-tanpa-diundang.. lagik mau banyak bunyik.. lagik baik jadi silent reader.. duk bace diam2 kat situ.. takde nak okk.. takde nak ekk.. ati sape2 pun tak saket.. kan..
.
.
.
ntah ape pekdah yg dorang dapat.. aku pun taktau lah.. puas hati agaknya dapat sakitkan ati org lain..besar sgt agaknya pahala yg dorang dapat kalo dpt sakitkan ati org lain nie..hishhhh.. tak paham betol.. kalo yer pun nak komen mane2 entry kat mane2 belog.. ape la salahnya kenalkan diri.. bersuaikenal.. kalo dapat owner belog yg peramah cam aku nie*perasan.. tak ke korang dah menambahkan kawan2 baru.. mengeratkan silaturrahim sesama insan..tak gitu..?? ni tak.. duk rajinlah komen yg ntahape2 kat entry org.. pastu bunyik cam dengkisebabkotakdebelog je kan.. aku pun heran la kenapa makhluk2 anon nie dengki sgt.. ske atilah kami2 blogger ni nak taip ape.. nak cite ape pun kat belog kami.. kami nak syok sdiri ker.. kami nak banggadirisebabkaminimemangbagus ker.. ape ko kesahkan sgt.. kan.. kalo rase macho sgt.. perkenalkanlah diri tue.. takyah nak berAnon-anon sgt dgn kami2 nie.. kami tasuke okeyh...anon-oh-anon berhentilah dari wat org sakit ati.. xde pekdahnya..
** kesian kat myfren sbb blog die
didatangi oleh mak anon bodotaksedardiri..

4 comments:

AnaLyana said...

SERIUS. aku down tadi.. rasa macam haishhhhhhh...

tapi at last, sejuk hati. pk positive. klu takde blog, kawan2 blog hilang..:)

thanks jue..

Ann said...

Jue so far belog ann x pernah didatangi anon lg. mungkin sebab belog biasa2 yg x memenuhi kriteria depa lg kot. hahahaha.

asna cute said...

ada lg kisah2 anoy nie.. adehhh.. sabor jer la~

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

ana::
aku penah rase sakit ati sbbkan anon nie.. dgr ko plak kene.. haihh mmg nk kene la mak anon tue kan..

Ann::
ala ann.. kadang2 anon noe datangnye dari kawan2 sdiri ..yg taw url belog kite.. yg rajin jenguk blog kite..die tak puas ati.. die tinggalkanlah komen tanpa nama tue.. terukkan..

Asna ::
ade lagi dik.. sabo je la.. jgn smpi akak bakooooo.. ahahaha..