TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Thursday, April 7, 2011

De Lalats~..

Smlm kan.. aku ade dengar cite tak best..
ingatkan semua nie dah abes.. dah xde nak kecoh2 lagik..
tp tak sangka btol.. budak2 tu licik..
tp licik2 dorang.. aku tetap jugak dapat kesan..
smenjak tukar url nie.. mmg aman sket lah idup aku.
xde dah langau2 dan lalats..
dorang pun dah kurang nak cakap2 dgn aku..
alhamdulillah.. satu ketenangan buat aku.. :)
tp smlm cam ade benda tak best jer aku dgr..
one of them.. antar spy suh menyiasat url baru blog aku..
hahaha.. kelakar la they ols tue..
ade ke g cari url baru aku kat kroni2 aku sdiri ..
mmg cari nahas..
so mmg tak dapat ahh!..
si spy bpura2 kunun nak create blog..tetibe
die mintaklah kawan aku yg sorang nie tolong ajarkan..
then tetibe jugek die ternampak satu entry dalam blog kawan aku ni..
kebetulan ade mention name aku dlm entry tu..
dan tetibe jugek lagi si spy tak bgaji ni bersuara..
"aku nak sgt bace blog 'Juerayyan' nie.."
ok owwwww... kau kantoi di situ..
ape motip ko "nak sgtttt"' bace blog aku ekk..??
aku bukan fofular puwnnnn..
tp disebabkan my frens ni dh syak sumting wrong sumwhere..
die terus close blog die dan buat tak layan si spy nie..
fuhhhh!! selamatttt...
.
.
.
** kenapa ade manusia camni ekk kat dunia nie..
tak abes2 nak sebok2..
tak dapat cari sdiri..
siap gune spy..
kelakarlah they ols tue...
sgt kelakar...
** Aku bukan nak menuduh mvavi bute
atau syak wasangka bukan2..
yg mengukuhkan lagik fakta aku nie
adalah kerana 'spy' itu ade kaitan dgn one of de lalats
si spy dan si lalats = asben n wife..
nampak tak permainannya di situ..
nampak tak..??

2 comments:

Fadilah R. said...

walawey bersungguh the lalats nak baca blog jue. peminatlah tu. ;P

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

Fad ::
tu la tue.. peminat fanatik tu fad..hahaha.. tp jue tak ske layan peminat2 yg jenis camni fad.. sgt annoying.. hehehe..