TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Monday, April 25, 2011

Sesi Meluah Rasa Hati #1

Salam Ols, Saje nak meluahkan rase hati yg terpendam.. nak2 tem pms gini..mmg rase nak luahkan semua skali.. nk muntahkan segalanya disini ..Sejak kebelakangan ini, aku rasa seperti dah xde soul utk terus menjadi blogger.. mungkin kerana sudah kekeringan idea dan mungkin dah malas.. kadang-kadang cerita kita.. tak semua org suke.. tak semua org sudi nak baca.. Aku menaip sekadar suke-suke.. bercerita ttg kisah suka duka.. mungkin ade terselit kata-kataku yg tak best.. yg bisa carikkan hati dan perasaan org.. or mungkin jugak bleyh buat org rase suke dan dihargai.. aku hanya manusia biasa.. tak mampu utk puaskan hati semua org.. Kadang2 bile blogwalking ke blog kawan2.. rase seronok je bace cite2 dorang.. rase macam happening je life dorang.. bukan tak bersyukur dgn life sdiri.. tp, biasalah sebagai manusia.. mane reti puas.. kan? sebenarnya masing2 ade lebih dan ade kurang.. aku tahu,kadang2 aku ade terasa jeles dgn life org lain.. kehidupan mereka yg bahagia..kehidupan mereka yg penuh dgn warna-warna.. tp yg aku tak pasti.. ade ke org lain jeles dan iri hati dgn life aku..?? .. bukan best sgt life aku yg org lain nak jeles2.. kan..?? perasan je aku nie kan.. tp ,siapa tahu?? * kalo x, xdela wujudnya lalats sebelum nie.. kan..:) so, motif entry ni sebenarnya sbb nak luahkan yg aku cemburu..pada siapa?? aku sdiri tak tahu.. ;p
. . .
** tetibe mud aku nak teruskan entry nie dah ilang.. sakit tets* so kene rest kejap.. mebi sbb stress.. beselah pms.. macam2 ragam.. muahaha..
. . .
** sesi merapu meraban selesai.. org pms mmg cenggini.. sewel~

5 comments:

Ann said...

duduk. and tarik napas dalam2.

memang bukan semua org suka dgn apa yg kita cuba sampaikan dlm blog. tp bg ann, tujuan ann tulis blog ialah utk simpan memory. diri sendiri, keluarga dan rakan terdekat. *ops. blogger mama yg dh rapat consider rakan terdekat lah ya. :p*

teruskan penulisan. biarpun bukan semua baca, n tak semua suka. fedulik ah kan. selagi x melanggar etika penulisan belog, kira ok lah tu.


:)

abah dan mak haqq said...

jangan sedih-sedih ya..
tapi kalau sedih tengok muka alif tu..

alif cepat pelok ciom ibu tu..
nanti ibu upah baju baru..
hehehehe :)

afni+hafiz=dani said...

haha..sama la kite..malas gile nk pikir entry baru

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

Ann ::
tengs Ann.. panjang sungguh kata2 perangsang Ann tue.. hihi.. sgt appreciate it... :)

Kid ::
upah baju ekkk.... ahaks~

Afni ::
memang pun.. dah kering otak nak perah idea.. ahahaha~

mamaelly said...

setuju ngan komen ann