TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Wednesday, April 13, 2011

Takde Mud !!

Arini.. lansung xde mud.. bukan kate kelaut je.. malah dah sampai ke pulau siap parking sane takmo balik2.. argghh... rase cam nak je pegi tempat karoke.. nyanyi sorang2 smpi 2-3 jam.. nyanyi smpi lebam sbb nak lepaskan geram.. ilangkan kebosanan.. tp.. tu bukan aku.. aku mane leh g mane sorang2 camtu.. tak penah di buat derr..
.
.
.
Rase cam nak g makan segala macam benda.. dalam pale otak nie mmg tgh tbayang2 macam2 benda yg nak dimakan.. tp.. aku malas.. aku dah tak taw nak wat amende derr.. keje sume dah setel.. dah takde benda nak di adap.. nak buat entry kat blog.. idea tarakk.. nak sembang2 kat twitter.. malessss.. nak borak2 kat fesbuk... bosannn.. nak men dgn anak.. tem2 keje ni mmg tak lah kan.. haihhh.. wattudu neyh.... serabut.. serabut..
**nak kate stress pasal nak period..
period lambat lagik..watdehel ekk..

2 comments:

Fadilah R. said...

gapo dio ni. bersaba bersaba.

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

stress fad.. keje xde.. opismate semua menghilang.. tinggal sorang2.. jadi tugu negara kat sini.. kang kalo jue pun hilang.. alamatnye.. kene surat tunjuk sebab lah.. huhuw