TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Monday, April 11, 2011

Weekend Activity :: #2 - Santai di Pantai Kelanang

Selepas sesi makan-makan di majlis harijadi Raina.. aku dan famili dan juga Ana dan Adi bercadang utk melepak santai di Pantai Kelanang.. kebetulan pantai tersebut dekat je dgn umah parent Nurul.. so alang2 dah smpi sane.. teruskan aje melajakkan diri ke sana.. :)
.
.
.
Mase kami smpi kat sane.. jam baru kul 5.30 camtu.. so air belum stat naik(pasang).. maka ramailah pengunjung yg duk bermain2 di gigi air yg mase tue mmg agak jauh jaraknya dari tebing pantai..
Aksi kami sekeluarga yg mmg sgt suke dgn pantai.. asben siap nak ajak datang sini lagik utk sesi photoshoot.. sbb kat tepi pantai tue ade satu tempat yg ade tanam pokok bakau.. my asben mmg sukekan peektures yg berbackgroundkan alam semulajadi... nampak gayanya macam akan datang ke sini je lagi pasnie.. :)
My Alif di samping ukiran namanya di pasir pantai.. gembira betul die dapat berguling atas pasir tue... nampak gayanya die ikut jejak ayah dan ibu yg mmg sukekan pantai.... dalam kami sekeluarga seronok2 bergambor.. bermain pasir pantai dan men snap2 gambar anak ketam.. kami nampak nie...
cube teka sapekah pasangan ini..??? jeng jeng jeng... sape lagi kalo bukan Ana dan asbennya Adi.. sgt romantis bukan?? mentang2 lah anak mereka di kampung.. mama dan papa dating kat pantai smbil pimpin2 tangan yer.. hehehe.. ( candid peektures )
dan kami terserempak dgn pasangan ini juga di pantai tue.. Asna Mom To Be.. :) ( oso candid peektures)
.
.
.
setelah penat menghirup udara laut.. penat bermain air dan bergelumang dgn pasir pantai.. kami bergerak pulang ke Putrajaya.. tp sblm tu.. kami ajak Ana dan Adi dinner dulu di Equinne.. pekena char kuey tiaw sedapppp... :)
sedap kan Ana..?? ha lepas nie leyh la datang sini lagi kalo2 teringin nak makan char kuey tiaw nie lagik.. mmg mabeles kan...
** hari minggu yg sarat dgn aktiviti
dan sgt memenantkan juga..
apepun we ols still enjoy our weekend

6 comments:

Fadilah R. said...

balik kang nak pi lah char keuy tiaw tu.

asna cute said...

owhhh curik2 gmbr I yea... kekeeke.. peyut asna nmpk bulat la kak hahah =D

Belog MTT said...

comell nye aliffffff... Gggrrrr geremmm...

Ann said...

wah bestlah alif jalan2 sana sini..
:p

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

Asna ::
kompem lah bulat.. name pun mgandungkan.. heheh.. xpe2.. lepas bulan 6 nie mesti selim balik.. kan.. :)

Mak Ngah Alif::
tgk la sape emak ibu and ayah die.. kan comelll.. kekeke

Ann ::
mmg berjalan sakan anak teruna sorang tu semalam.. ibu die yg kpenatan . :)

NURUL JAMIAN said...

jumpa asna ye. hehe

jue lain kali kalu pi pantai kelanang kasi amik gambar area pokok bakau mmg cantik tp kena pergi area pukul 2 atau 3 sebelum air naik. kat fb nurul ada gambar pak usu raina shoot di situ mmg lawa