TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Wednesday, July 13, 2011

Back To Basic..

Dua hari nie(semalam dan hari ini) mmg aku agak bz.. dan takde mase utk online.. nampaknya seperti tak de sape pun yang mencari aku selama 2 ari ni.. kan kan kan.. ekceli aku exam.. arini last.. n syukur alhamdulillah dah selesai menjawab 2 paper dgn sempurna.. kiranya semua soklan aku dah jawab.. lulus atau tak.. kite tunggu jelah resultnya nanti.. mudah-mudahan segalanya baik-baik aje..

Selepas ini mungkin life aku akan sedikit slow down.. mungkin juga tubuh ini dah bagi hint yg ia perlukan sedikit masa dan ruang utk berehat.. utk beberapa ketika yg aku sdiri tak pasti,aku mungkin tidak akan mengaktifkan diri di blog, fb mahupun twitter.. so, sebarang aktiviti berkaitan dgn dunia maya/online mungkin akan aku tinggalkan sekejap.. aku mungkin akan muncul sesekali tp mungkin tak lama..aku ade.. cuma tak aktif saja...Mungkin.. selepas raya baru aku akan aktif semula.. insyaAllah.. apepun segalanya berkemungkinan.. Kepada kawan2.. doakan yang baik-baik aje utk aku yer.. :) 

4 comments:

Ciare Baha said...

alamak! nape ni..rayyan nak dapat adek ke? wuuhuuhuu... ;P anyway, jgn la senyap lama2,...i suka menempek kat sini walopon jrg tggl jejak :)

wardah @ fie shah said...

wah, Jue nak pi mana? ala rindulah Fie nnt. hukhuk, ok take care ye.

Kuazue Mohamad said...

la.. kita pun suka gak mengendap kat sini... tak beh la cam gi tu... sob sob sob...

AnaLyana said...

aku tau ko exam Jue, tulah aku tak carik..ngehngehngeh..

ala, jue, satu hari satu entry pun ok dah..jgn la cuti lama2..:) nanti i rindu..ahaks.