TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Wednesday, August 3, 2011

Hot Blogger Mom Baby Tee

Dek kerana memasing dah menayang baby tee anak memasing..
aku pun nak join sekali lah yer..
nie baby tee Alif yg punyer..
ade 2 helai.. kalo ikutkan name penuh .. nak order 3
Satu ALIF, satu RAYYAN dan satu RAFIQI
tp disebabkan name RAYYAN dah ade beberapa org yg order
sebab memasing ade anak nama RAYYAN..
maku aku tak orderlah nama tue.. 
takmo kompius lak nanti bile berkumpul .. kan.. hihihi
design yg sangat comel.. credit to Yaya..

Alif Rafiqi..

pandangan hadapan


pic nie diulang tayang.. Alif pose ala-ala The Rock sambil memakai baby tee die pada hari sabtu yg lepas.. :)..

Thanx to Onniey .. tanpa beliau.. baby tee nie x ade.. and thanx to Yaya juga.. tanpa design beliau.. baby tee nie pun x ade juga.. pendek kata..thanx to semua yg terlibatlah dalam mewujudkan baby tee yg cute dan somel nie..:)

2 comments:

Dayu said...

aku sgt2 berharap semua berpuas hati dengan hasil baju ni
susah payah kita nak pt baju ni kan
akhirnya!!

aku tak sabar nak amik baju cha
tp isnin depan kot baru leh dapat
sbb kat opis ekwan

antalya said...

wahhhh smart ar rayyan punya gaya the rock tu. pandai dia wat angkat kening sebelah yer