TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Tuesday, August 24, 2010

Mood: Berangin

Macam menyesal lak bukak fesbuk pepagi bute..
Alih2 dapat msg dalam inbox yg menyakitkan ati..
Takkan la pasal ayat aku yg x sebeberapa patah perkataan tue..
die nak emo smacam.. nak terasa hati ..
yg die duk push2 aku tue.. die tak pikir le plak..
Bleh lak die kate aku nie "berangin"
& then die nak salahkan bahasa dalam ayat aku lak..
die sape.. cekgu bahasa ke..??
ekceli.. dah beberapa bulan aku try ignore dis gurl..
dah macam2 yg aku dgr pasal attitude die..
bukan dengar je, malah aku mmg kenal die sgt2..
dari zaman hingusan lagik..
tp aku nie as frenz.. ignore jer.. malas nak amik port..
die wat hal die.. aku wat hal aku.. abes cite..
tp disebabkan benda yg kecik ce'coet je..
die leh labelkan aku ni "manusia berangin"
hah.. now aku mmg dah berangin.. as u wish.. oke tak..??
pastu leyh lak die nak komplain pasal bahasa aku..
contoh ayat aku camni..
" aku kan .. kalo aku kate aku tak cam/kenal die tu.. memang tak la.."
die leyh plak balas dgn kate-kate..
" ayat/bahasa ko nie leyh tahan gak kan.."
eyh.. salah ke ayat aku??.. kasar ke bahasa aku??..
aku rase aku dah menjawab sesuai dgn soklan yg die berikan..
ayat die sblm tue pun takde lah selembut sutera bagai..
tetibe nak emo dgn aku apehal..
ape kesss..???

2 comments:

honeysour's blog said...

sabar ibu aliff...

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

jue dah sabar dah ngan minah tue mama dani.. tp die makin menjadik2 lak.. geram btol.. :S