TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Tuesday, August 24, 2010

Sudah lebey..

pagi td .. die kate aku "berangin".. pastu die kate bahasa aku bleyh tahan(kasar)
nie aku baru terbaca die kate aku "pilih bulu" plak..
menyesal aku invite die dalam event yg bakal berlansung diz saturday..
kalo tak.. xde la die menyemakkan kepala aku dgn benda2 bodo nie..
die cakap aku pilih bulu..??
itu pun semata2 sbb aku cakap aku tak cam/kenal dgn org yg die mention kat aku..
WAJIB ke aku kenal dgn sume org yg die kenal..??
kalo aku jenis pilih bulu.. bukan sekarang.. dah lame dah..
dgn die-die skali aku reject..
tp.. aku tak wat kan.. kan..
so maknenya.. aku bukan jenis pilih bulu punye org..

wat de hell minah nie..??

ape harus aku buat dgn org yg tak reti bersyukur cam die nie ekk..??

any suggestion..??

1 comment:

nadia- said...

kawan ade byk jenis kak...kalo jenis yg cmni,akak da 'bagi" skali tu,biar la die pk...xyah nk balas2 lagi...sgt xprofesional org2 cmni kan...