TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Friday, March 25, 2011

Kelakarlah ..

pagi2 korang dah wat kelakar dgn aku..
ekceli tak kelakar punnn oke..
asal korang taw lah ye.. ni blog aku..BLOG AKU, ok!
aku nak taip pasal ape.. cite ttg sape..
nak marah sape.. nak ckp sayang sape..
nie tempat aku..suke ati aku lah nak bercerita ttg ape pun..
jgn ingat aku takut nak terus bercerita..
hanya kerana aku dah ade pembaca-pembaca setia cam korang..
nak tunggu aku tutup belog nie..??
mmg tak mungkin terjadi lah..
belog nie wujud dah lame..
sblm korang-korang-korang rajin menenggek kat sini lagik..
kalo rase tak suke.. tersentap jiwa dan raga..
terasa hati dgn beberapa perkara..
plz remain silent je lah ok.. shut off ur mouth ..
nak bace.. silekan.. tak perlu nak tegur or kecoh pape
lebih2 lagik depan aku.. aku tak suke..
aku menaip semua nie tanpa suara..
so sile jgn bersuara bile membaca ape yg aku taip..
bahagian komen dah tersedia..
sile tinggalkan komen kalo rase tak suke..
kalo rase2 takut nak tinggal jejak..
sile blah dari blog aku senyap2.. sile jgn kecoh luar dan dalam..
ade fahammmmmm!!!
** to whom it may concerned..
thanx ajelah sbb sudi jenguk sini selalu..:)

7 comments:

cubaan said...

haishhh.. ade lagi lalat-lalat tu..:(

Ayuraza said...

haissshh..tak besss betol kan..
harap bersaba..^^

Ayuraza said...

haissshh..tak besss betol kan..
harap bersaba..^^

nanonano said...

srabut betul la ngn derang neh

lylieiqmal said...

nape jue..sabar bebyk eh....moge hapy di hari jumaaat...

psstt...lupe nk cite..alya da beli stroller sebijik cm aliff punye....hihihihi

Ann said...

Jue napa ni. Sabar banyak2 yeh. Masih tak kurang lalat2 kat sini, kan?

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

kawan2 ::
tu lah tue.. lalat2 n langau's nie mmg ske tenggek sini .jue tak marah kalo nak bace entry2 blog nie.. tp kecoh sgt.. bace je lah diam2 kan.. nak komen.. komen je kat bawah entry.. xyah lah komen directly to my face.. kalo x..tak gune lah buat shoutbox n comment box.. kan kawan2?.. hehehe *payah betul kalo dah ramai sgt feminat neyh.. ;p