TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Wednesday, April 27, 2011

Hari Malas Se..Aku jer..

Org2 yang dah mula xde hati nak jadik blogger lagik mmg cenggini.. kalo dulu 4-5 entri sehari..pastu jadik 2-3 entri.. arini nak wat 1 entri pun berjanggut rasenya..otak dah kering utk diperah. so kene lah slow down.. sume ni faktor xde mud + tgh pms.. so jgn pelik jika blog nie tak aktif seperti biasa.. kalo blog nie tetibe takde entry tu.. anggaplah owner blog sdg bercuti makan cekelat daim kat langkawi, or sedang sibuk melayan anak yg demok itu.. tp jgn sesekali pikir yg sy dah bersara.. lambat lagik.. ade lagik 28 thn.. saya akan pencen berblog same dgn usia sy pencen dalam gomen nie hah.. so, setialah kalian bersama sy sepanjang 28 thn yg akan datang ni.. insyaAllah,itupun jika sy dipanjangkan usia.. :)

2 comments:

Hannah Johary said...

Wahh ada lagi 28 tahun untuk ber-blogging? Hope kita semua dapat jadi kawan sampai tua. Hehe. :)

abah dan mak haqq said...

hoyeah... :)