TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Thursday, June 23, 2011

Beriadah..

boring lah duk umah.. nak g joging lah kejap.. ke nak jalan2 nek kete je.. kunci kete ayah ade nie..ish..
dah gemuk nie kene eksesais lebih sket.. kang gemok cam ibu dan ayah.. kene pantassss..
haihh.. lambat no nak smpi ke lift nye puwnnnn..
hiyarhhhhh..smpi gak akhirnya.. smpi ke aku nak tekan nie.. arghhhh.. redah jerrrr..
dah smpi level 1.. nak cepat nie kang x sempat nak cop boyan(buaian)..;p
hoi.hoi ya hoi..mari kite gembira.. hoi hoi ya.. 
arap2 ramai lah awek cun kat bawah nie nanti.. leyh la test power.. aku dah emsem2 bakai baju dinosor nie.. kekeke..
aku dah nampak dah.. aku dah nampak dah.. yay!!
hish.. xde ke sortkat nak g taman nie.. lenguh dah kaki nie jalan jauh2.. 
yay!!.. sampai jugak akhirnya... alamak, ramai abang2 lah.. meyh nak join..
nak panjat nie.. tp cam tak larat lak nak naik..pegang2 pun jadik lah..
boyan penuh le plak.. ade satu makcik tu selamba je duk men2 boyan tu.. ish.. potom stim je.. x dpt nek boyan.. :(.. arhhh.. nek boyan ni pun jadik lah.. leyh kontrol macho..
boring lah plak... balik ah!
kalo taw tadi.. duk umah lagik bagus.. petang ni awek tak ramai kat taman.. so booosan.. :<
penat nih.. lapar pun ade.. kokak kunci ni kang..baru taw...
yay.. cam dah nak smpi umah je nie... 
akhirnya...tiba jugak wlupun kaki dah lenguh berjalan jauh..
ishh.. grill ni.. sebok je lah ade sini.. dah la berat...
ibu!! ibu!!.. Alif dah balik...*sambil ketuk2 pintu..
layan bbtv lagik baik.. cool jer... "ibu..... susu une!!".. ;p

8 comments:

nanonano said...

aik? ms bilenye alif naik kete??
kunci as mainan tuk smpai taman je la ek, ekekke

sharEna said...

amboi2 alif..dah pandai turun naik sndiri g playground ye?

hahaha...

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

Na::
kunci tu umpan nak suh die jalan sdiri.. kalo tak nak bdukung aje lah..

Ena::
tgk dalam gambar.. macam g sdiri..padahal ibu nye duk belakang duk snap2 pic.. lucu tgk die tkedek2 jalan.. hahaha

MaR said...

alohai comel sungguh lah...besnye ngk anak org dah bejalan ni....

pja said...

rajen btol si jue ni snap2 pix...hehehehe...besh menengoknye

ieda said...

cute nya aliff pandai tuu sampai ke taman permainan .. :)
budak2 kan bosan kalau duk umah jeee .. nak jugak beriadah kann , kalau akak ke taman permainan depan umah jee huhuhu

aziyana said...

ewah mesti punggung terkedek2 tu..hihhi seronoknya tgk anak jalan..alhamdulillah

antalya said...

okla tu alif. berjalan tu pon dh kuar peluh kannn.