TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Friday, June 24, 2011

Burung Marah



Semalam, tem lunch mase kat The Mines.. masuk satu kedai souvenir nie.. mate aku asik tertumpu pade benda2 nie..skang nie kan tgh musim Angry Bird.. **Kat umah pun aku duk asik melayan game nie je kat Android Tablet aku.. mmg melekakan... ;p .. kt dalam kedai tue.. melambak2 patung angry bird nie.. ade beg Angry Bird jugak.. sgt comel... so aku pun yg mmg tgh duk gilakan bendalah ni..mmg tak lepaskan peluang mengomol dan memenyek2kan patung2 yang ade..comel kan patung2 ni..

beg-beg burung marah.. ingat nnt  nak beli satu utk Alif.. yg kale itam nie.. rege die RM43.90 .. somel kan..??

alah alah somelnye.... rase nak picit2..

adudududu.. sakit betul ati tgk menda2 comel gni...

marah betul muke korangkan.. nak kene sepak??

yang nie pun... melambak2.. 

yang nie antara yang paling besar.. seksi bukan mulut die.. kiss sket meyh..;p

yang nie yang bleyh munyik tau.... bile ketuk .. akan bunyik.. "i love u"..

nie ketua Angry Bird..AkissBird..

again.. Akissbird with yellow angry bird..and kuncu2nya yg lain kat belakang tu..

eeeeuuuwww... nak kene samak balik nnt nie..

Last but not least..
funny face  by Akissbird.. muahahahaa.

Kan best kalo kat umah aku penuh dgn patung2 comel gni.. dapat buh penuh dalam bilik mainan Alif pun jadik lah..kompom ibu yang terlebih eksaited main n duk lame2 dalam bilik tue.. ahahaa~

** tp kate org2 tua..
 tak elok ade patung dalam umah.. 
Malaikat tak masuk.. 
Wallahualam..

1 comment:

akiss ferrero. said...

hai akissbird!

pernah rasa tangga berbunyik i love yu tak?? hahahaha

*hai arwah x10!