TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Tuesday, June 28, 2011

Cute And Awesome Blog Contest



Ok Done!!.. Saya dah join contest nie..Contest nie adalah anjuran tuan punya belog COPYCAT yang bernama Qay .. cara nak join and tarikh tutup penyertaan boleh la korang tgk kat belog beliau dgn hanya klik pada link yang saya bagi td.. ok..:) ..

Tp sebelum tue nak ucapkan berbanyak terima kasih pada Ciare kerana sudi tag Jue utk join contest nie.. terharu sangat..*chewahhh.. mule2 malu jugak nak join sbb blog cute *perasan.. tp takde lah owesome sgt kan.. hahaha.. apepun tak salah cube nasib.. btol tak.. ?? .. kalo menang.. Alhamdulillah.. kalo kalah.. pun alhamdulillah..sekurang-kurangnya nanti kalo dh kalah.. leyh la sedar diri yg belog saya nie tak berapa cute..n tak ohsem pun.. dan juga bleyh la perbaiki mane yg patut.. kan..kan.. 

Blog nie dah ok sbnrnya.. cume tang header tu jer saya rase tak brape puas hati... camne nak godek bagi lawa sket ekk..?? .. *eyh .. ha'a.. hadiah contest dapat Design Header from penganjur kan..?? .. harap2 menang lah saya kali nie...tak dapat nombor 1, nombor 2 pun jadiklah.. hahaha.. leyh dapat header baru yg lebih cute dan lebih ohsem..(hadiah pertama and kedua adalah Header Design pilihan sdiri) *wink wink* kat pengajur sket..mane taw leyh dapat markah lebih.. kuikuikui.....

So, demi memenuhi sarat contest saya nak tag 2 org yg bertuah nie.. jeng jeng jeng.. kite tgk sape yang kene...kite putarrrrrr~... insan yg bertuah utk kali ini adalah.. 

<3 NaNo Nor & Ena <3

2 comments:

ieda said...

gud luck dik ! ...
ermm menarik .. akak nak joint lah .. insyaallahhh :)

Dayu said...

eehh sape kata tak awesome
awesome je
mesti jengah tiap2 ari
tak tinggal komen je kadang2...