TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday #10

abaikan ketembaman aku.. WD itu aku..sorry yer dlm game nie aku freehair sbb tudung dah kene sentap.. stress mak nok..uhuhu~

7 comments:

AnaLyana said...

wow! kurusnya kaki..=p phewiittt.. leh ngorat..=p

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

kaki sape yg kurus tu ana..?? kaki ku kah yg kau maksudkan.. hahaha..:p

nanonano said...

jue, mu klu pkai suo fit nmpak kurus slim ar.

btw WA tu sape ek mcm familiar je muke

sharEna said...

jue dah kurus. hoyeahhhh!!! =D

tetibe nampak cam pakai pb. apekah? ahahhaha

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

Nano :
WA tu opismate aku ler.. Tiniey name die.. budak n. sembilan.. nape.. kenal..??

aku pakai fit2 gni mmg kompom lah nampak selim sbb semua melekat kat badan.. slalu pakai yg gelebeh2 aje..

ENa:
xde pakai pb2 yer.. xdo dwet do nak beli pb mahal2 tu.. ekekeke.. mebi sbb baju fitting body.. tu yg nampak sdikit slim dari biasa.. hahaha..

mamaelly said...

jue.. netball yg jue lawan ni kat game yg mana ek sebab opis elly aritu pun kecoh cari org main netball..

wardah said...

ganasnya main rentap tudung Jue. ahaha.