TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Tuesday, August 9, 2011

Dah Aim dah..

Tadi, mase lunch .. aku g Alamanda, niat hati nak cari kurma utk berbuka kat kefo.. pastu nak beli ubat Nurofen Kids utk Alif yg sdg on-off panas badan dek kerana nak tumbuh gigi.. **lately air liur die menjejeh2 jer.. bengkak gusi lah tu kot.. 

mase jalan-jalan dalam Alamanda.. ternampak kan booth2 somel nie di tgh2 bulatan dalam Alamanda tue.. terus terjah.. !!..  sempatlah belek 2-3 pasang baju melayu .. tp belum beli lagik sbb tuan punye badan xde.. so kene tunggu tuan punye badan ade skali lah baru leyh memborong.. nak beli sepasang je ekceli.. tp berkenan kat byk pasang.. acane tue..?? cantik2 design baju melayu Omar Ali nie.. kaler pun very the cantik.. tertarik kebabom..:) ..baju kurung pun ade tp aku tak berkenan sgt..* baju ibu nampaknye beli kat Giant je lah yg readymade.. uhuhuhuhu..

Korang bape pasang baju raya tahun nie..?? cer cite. cer citer..
aku dah aim dah baju melayu utk ayah anak dan anak kat sini.. OMAR ALI tue.. utk anak budget baju melayu sepasang dalam rm70.. utk ayahnye je rm200++ takpelah.. sekali setahun.. :)

Aim yg nie jugak.. HABIB JEWELS ..tp dalam mimpi jelah.. ahaha 

so classic.. deco2 Aidilfitri di tengah Alamanda Soping Centre

2 comments:

Dayu said...

ekwan pun kena beli 2 helai taun ni
nak raya
adik nak kawin
ikut dia, dia mana suka baju melayu
tp mana bleh takde..
jalan tar pun lawa2 gak

yanie anuar said...

aku tempah je utk sekuarga..thn ni memang pakai sedondon dan sedandan..he3..