TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Tuesday, August 23, 2011

Kerana Pembawakan Agaknye..

Jeng.. jeng.. jeng.. kalo disebut bab pembawakan nie.. semua org akan pikir pada satu benda je.. kan..kan.. hurm.. aku taw dah ape korang pikir pasal tajuk aku nie.. Eyh sile jgn tafsir ye kawan-kawan.. pembawakan yg aku maksudkan bukanlah pembawakan budak cam owang pegnen tu.. tp pembawakan mood nak raya..  :)

Siyes i tell u'ols here.. semenjak dah dekat2 nak raya nie. mood nak g kije dah merudum tahap menyembah bumi.. asal bangun pagi je.. malas btol nak siap2 g keje.. rase nak duk melepek aje kat umah.. tp nak tak nak kene jugaklah melangkah.. eyh.. mendrive kereta menuju ke opis.. opis dah la belakang umah jer.. lagiklah menambahkan kemalasan tahap dewa.. seb bek lah Alif pun tak terbawak-bawak malas ibunye nie.. elok je masuk skool x meragam nak balik..

Dah setel antar Alif kat skool.. mulelah aku start melangkah longlai naik tingkat 2.. then terus menuju ke meja aku.. duk rilex2 kejap.. belek sane sikit..belek sini sikit.. hurm.. nothing to do lah ekceli.. kat unit aku nie.. kalo tak awal bulan.. mmg tak bz.. selalunya peak day was start on 1st  till  5th every month.. selain dari em itu.. mmg tak bizi lansung ahhh.. mmg makan gaji buta sebuta-butanya .. duk melanguk aje lah keje aku.. kalo tak melanguk.. merayap nek tingkat 3.. melawat kawasan.. tp aku jarang merayap.. selalunye tempat aku mmg kat table ni lah.. duk ngadap pesbuk.. bukak group.. apdet entry kat blog.. itu je lah.. keje kekadang je ade.. itu pun kalo boss ade nak mintak tolong pape.. ekceli bukan aku sorang.. semua yg kat unit nie.. mmg gtulah rutin nya.. mmg tak mencabar kewibawaan aku lansung .. dan disebabkan itu jugaklah.. aku jadik makin malas... malas nak datang keje.. sbb xde keje yg nak dibuat.. duk umah golek2 men dgn anak.. kemas2 umah sket.. memasak ke membasuh ke.. lagik adventure aku rase.. hahaha..

Motip aku cite camni..??? aku dah malas nak kije.. dah xde mood.. rase arini gak nak balik umah.. kemas2 beg.. terus nak gerak balik kg.. and kalu bleyh sok jugak aku nak raya.. my oh my.. dah critical betul kan..?? ke korang pun same.. ?? hurm.. layan kan ajelah.. **gimme five to yg sama-sama turut merasa apa yg sedang aku rasa.. :)

3 comments:

Dayu said...

mood raya mmg mencanak2 naik
tp time2 ni la boss bg keje melambak2
saje je
tp aku utamakan mmod raya

Mia-Ina said...

di sekolah gak dh trasa bahang kehangatan raya....meriah

AnaLyana said...

samelah kita Jue..huhu