TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Tuesday, March 8, 2011

Cabaran Hari Ketujuh :: Tubuhku

Cabaran Hari Ketujuh :: Ur Opinion on Ur Body & How Comfortable U're About it
_____________________________________________________________
My body was Chubby Type..
yg ini aku sgt2 pasti..
dari hujung kaki ke kepala *rambut tak kira ekk
adalah sgt chubby
di opis.. ramai panggil aku Apple..
dlu org panggil aku kueh pau..:p
tang mane yg apple??.. aku pun xpaham..
mebi pipi ku kowt.. or.. urghh! abaikan..
siyesly aku rase my body was really chubby bam bam
lemak bersepah2 sane sini..
paling ketara tang perut..
kesan dari tak berbengkung lepas bersalin
n taram minum ais sesuka ati mase dalam pantang..
nilah akibatnye bile degil cakap mama..
skang duduklah dgn selesa berperut gelebeh..
now sdg sedaya upaya mengempiskannya
x dapat byk.. sket pun dah ok.
aku tak ske kurus2 sgt..
n takmolah gemuk2 sgt..
nak yg sedang2 ajer.. *bak kate laki aku..
so far aku comfort jer dgn tubuh badan aku..
masih senang nak duduk bangun..
xdelah sampai siksa nak bergerak..
baju pun masih in size lagik..
jeans pun masih bleyh sarung *tp saiz 32-33 la kan..:p~
xperlu nak kene tempah khas or watever..
& absolutely not overweight ..ok
pliss take note.. :)
**tgh dalam usaha nak mnurunkan lagik 10kg..
harap2 berjaya..

4 comments:

Ayuraza said...

ibu..nak jawab tag ni jugak...sila la tag saya..hehe :P

tak pemalu betolll :P

~dARlee zURiS~ said...

body jue ok pe.gebu2 cam kuih pau ;)

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

okes jap..

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

zuris::
cam kueh pau... tetibe rase lapar..makan diri sdiri bleh.. ;p