TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Monday, March 14, 2011

Sosej Roll JueRayyan ;)

Bahan2: -roti gardenia/hi5 -mixed veggie (yg jual kat bah.frozen tue yg ade kacang pis,carrot,jagung) -mayonis -sos cili -telur (2 biji) Cara2 buat :: -goreng sosej (asingkan) -gaulkan mixed veggie dgn mayonis dan sos hingga sebati(utk filling/inti)-asingkan -pecahkan telur dan kacau sebati-asingkan _________________________________________________ -letakkn filling atas roti then letak sosej atas filling tu,and then gulung roti tersebut kemas2. -celup roti dalam telur dan goreng atas kuali. -dh siap goreng ,kerat 2 roti tue.pastu leyh la makan.. Senangkan~ Sesuai utk minum pg dan minum petang.. Selamat menjamu selera..

6 comments:

Hannah Johary said...

Wah sedapnyaaaa! Tengok gambar pun dah tertelan-telan liur.

cubaan said...

sedapp.. tapi tak terbuat2 lagi ni..

antalya said...

alahai.tertengok entry ni time ptg2 la pulok.meleleh air liur

mamamarissa said...

ok, nanti nak wat...bila la agaknya tue??? hahaha!!!

**hudalulu** said...

nak gulung tu gulung cam bisa je ke?
sebab takut macam terbuka je... sebab sebelum ni cucuk ngan pencukil gigi tu...

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

Huda ::
sy cucuk seperti biasa jer.. tak gune ape2 pun.. :)