TETAMU

SELAMAT DATANG !!

Hye kawan-kawan, arini


Dah Alang2 Masuk Sini.. Sudi2 lah Follow yer.. :)

Monday, June 20, 2011

Perihal Rancangan TV Berbayar..

Aku sbnrnya dah macam sakit ati .. sakit ati dgn servis stesyen TV Berbayar yang satu ini.. *korang mesti taw punyelah..  baru2 ni dengar2 di tv, pasal dorang nak wat penyelarasan caj utk servis yang dorang bagi.. mujurlah ade bantahan dari ahli politik.. kalo tak..?? mesti suke suki je dorang nak naikkan caj bil bulanan.. yang dorang sebok nak naikkan rege tu apehal.. aku tgk cite yang same je dorang duk ulang2 tayang.. kalo pun  ada tayang cite yang baru kuar panggung sekalipun.. still jugak kene bayar caj dalam bil berasingan.. ape yang dorang nak naikkan rege lagik..??servis bukannya bagus sgt pun.. kalo ujan lebat.. alamatnya padam lah gambo kat tv tue.. satu hape pun x leh tengok.. tu belum langgan Beyond lg tu.. kat umah aku nie siaran utk Beyond tu tak cun pun gambonye,, cam harem gak. ramai yg dah komplen.. seb bek aku amik pekej bese2 je wlupun tv kat umah aku tu boleh je sumbat Beyond punyer.. 

Satu lagik.. aku macam dah boleh bace permainan Stesyen tv yg satu ni.. cube tgk mase Konsert Program Realiti  baru2 nie .. dorang adakan Minggu Pelajar Digugurkan lah.. Minggu Pelajar di serap masuk lah.. Minggu Imuniti lah.. semua tu nak pancing undi je sbnrnya.. dorang kaya dgn vote2 peminat fanatik  rancangan tu je kan.. best betol dorang wat duit..

Yang terbaru.. Program ML.. kan die tambah lagik 3 minggu tambahan sblm ke minggu final..?? Grup yang terkeluar dimasukkan semula.. then seminggu sblm final grup tu kene tendang keluar balik.. ape kes..?? kenapa tak kick je dorang mase mula2 masuk minggu tambahan tue..??.. sebab dorang di stesyen tv berbayar nie nak raih undi.. mmg lah konsert2 tu tempat duduknya di bagi free.. tp undian2 yg masuk utk naikkan markah peserta tu.. yang tu lah yang mengayekan diorang..itu pun dorang masih lagik nak naikkan caj bil bulanan.. gila tamak....!!!

Adeii.. aku takleyh cakap pape lagik.. aku sakit hati..huh! .. *kalo bil jadik naik.. aku akan terminate full pakej.. 

5 comments:

AnaLyana said...

jom unifi jom..:)

nanonano said...

hahaha betul2
aku skrg pun bil bulan2 dah cecah sratus,
kes astro 1st la neh..
rase trseksa nk byr
klu naik lg
mmg xyah pkai la senang,
tp skrg xley terminate lg
rugi gler xtgk maharajalawak..
huhuhuhu

sharEna said...

lately angin kuat pon xde siaran. siot betol!!


itu pon ade hati lagi nk naikkan caj. kalo naik, aku pon cam ko jue. kite terminate ramai2. wahahha..

jimat 80 hengget sebulan duit habi =D

Ann said...

pasal stesen TV berbayar yg 'itu' tu
ann pun x berkenan sangat
pantang hari gelap sket
mulalah x dpt siaran
tp bayo tetap bulan2
kalau bayar ikut jam dpt siaran, ok gak kan :p

Dayu said...

kalau naik mmg potong je lah
beli aerial je
pastu layan DVD cetak rompak je